Elke oplossing begint met een vraag.

Contacteer ons:Volwassenen: 0488/93.52.55 (Rien Vanyzere)

Kinderen : 0485/57.75.05 (Marijke Wicke)

info@centrumwelzijn.be

rien@centrumwelzijn.be

marijke@centrumwelzijn.be

 
 
 
 

Werkwijze


De therapie wordt meestal gestart met een intakegesprek, zodat we een behandelplan op maat kunnen opstellen en naar de gepaste disciplines kunnen doorverwijzen. Bij een afgebakende hulpvraag wordt meteen doorverwezen naar een specifieke discipline.Tarieven


 • Onze kinesitherapeuten zijn geconventioneerd en werken volgens de vastgelegde RIZIV-tarieven. Voor elke behandeling is een kinesitherapievoorschrift vereist van uw huisarts/ kinderarts/ psychiater,…
 • Voor psychomotorische ontwikkelingsstoornissen heeft een kind recht op maximaal 60 -80 kinesitherapiezittingen per jaar met verhoogde tussenkomst van het ziekenfonds. 
 • Ook voor psychotherapie is er tussenkomst van het ziekenfonds mogelijk, afhankelijk van de situatie en het ziekenfonds - je vindt hier een overzicht met de geldende modaliteiten. Het basistarief bedraagt 60 € per sessie.
 • Voor loopbaancoaching kan gewerkt worden met VDAB-loopbaancheques. 
 • Voor diëtiek gelden de volgende tarieven:

  - Eerste consult (60min.): 60 euro

  - Tweede consult (45min.): 45 euro

  - Opvolgconsulten (30min.): 30 euro


  Via volgende link geeft de Vlaams Beroepsvereniging Voor Diëtisten een overzicht van de terugbetalingen per ziekenfonds. 


  https://vbvd.be/sites/default/files/publications/overzicht_terugbetalingen_2021.pdf


 • Kan je onverwacht niet aanwezig zijn op je afspraak? Annuleer deze tijdig, zodat we nog iemand anders kunnen helpen. Afspraken die niet of minder dan 24u vooraf geannuleerd werden, worden aangerekend.