Contactgegevens


Marijke Wicke 

  Kinesiste

  Relaxatietherapeute

  0485/57.75.05

  marijke@centrumwelzijn.be

 

Rien Vanyzere

  Psycholoog

  0488/93.52.55

  rien@centrumwelzijn.beCentrum Welzijn

Heuvel 17A

9320 Aalst - Erembodegem

BTW BE 536 182 049 

ING BE77 3632 0023 7342

Nr Riziv

Erkenning Psychologencommissie

851125971


Hoe gaan we te werk? 


- Centrum Welzijn werkt enkel op afspraak. We trachten hierbij zo flexibel mogelijk te zijn in functie van elke vraag. Een afspraak kan, afhankelijik van de dienstverlening, de situatie en jouw voorkeur, fysiek of digitaal verlopen (via Skype/Teams/Google...)

- Na elke afspraak ontvang je een duidelijke conclusie met acties en doelstellingen.. We gaan samen tot de kern van jouw uitdagingen en moeilijkheden, en tekenen een stappenplan uit om deze te realiseren en te overwinnen. Zo kunnen we stap voor stap vooruit op een doelgerichte en concrete manier.

- Indien gewenst en nodig, werken we samen met andere partijen zoals de huisarts, doorverwijzer, werkgever,...

- Het tarief is afhankelijk van de diensten. In het kennismakingsgesprek gaan in op jouw situatie en problematiek, en gaan we na hoe we jou het best kunnen helpen. Je krijgt nadien een concreet voorstel van hulptraject met een exacte timing en tarief.  De kinesitherapeut is geconventioneerd en werkt volgens de vastgelegde RIZIV tarieven. Vooraf is een kinesitherapievoorschrift vereist van een dokter (huisarts, psychiater,…)

 - De betaling kan ofwel cash, ofwel via de bancontact/Payconic app.

- Gemiste afspraken zijn afspraken die niet geannulueerd werden of minder dan 24u voor de start geannuleerd werden. Deze afspraken worden wel aangerekend. 


  

Contacteer ons voor meer info of maak meteen een afspraak. 

Contactformulier